Danas se nastavlja serija Donence

Turska serija Donence dolazi na ekran sa svojom novom epizodom na svoj novi dan emitovanja.

Danas se nastavlja serija Donence

Foto Credits: IMDB

Školske scene lika Gulce u TV seriji Donence snimane su u srednjoj školi Namik Kemal, gde je turski veliki vođa Ataturk bio privukle su pažnje.

Najgledanija serija Kanala D, Donence, u produkciji D Media i režiji Serdara Gozeleklija, biće na ekranu sa novom epizodom svake srede, počevši od srede, 13. septembra.

U seriji, scene u kojima Gulce, autistična osoba, kreće u srednju školu odlukom socijalnih službi, snimane su u posebnoj školi.

Srednja škola Namik Kemal, jedna od najstarijih i najuglednijih institucija u Izmiru, bila je domaćin serije za ove scene. Ono po čemu se ova srednja škola razlikovala od drugih je to što ju je svojevremeno posetio Ataturk.

Poseta koja je ostala zapisana

Veliki vođa Ataturk posetio je ovu školu između 1925. i 1926. godine i upisao se u dnevnik škole, koja se tih godina zvala Izmirska ženska gimnazija:

„Bio sam veoma zadovoljan ovom posetom Izmirskoj gimnaziji za devojke. Ozbiljan i tačan rad direktora i nastavnika posmatram sa izuzetnom lakoćom i uvažavanjem.”, napisao je Ataturk u dnevniku.

U glavnim ulogama sa Sumeyye Aydogan i Canerom Topcuom, serija Donence je sa svojom uzbudljivom novom epizodom u sredu, 13. septembra u 20.00 na Kanalu D…

NOVO - Počelo snimanje nove sezone serije Teskilat / Organizacija

By: TV Exposed