Serija Alparslan Buyuk Selcuklu ponovo najgledanija ponedeljkom

Juče su emitovane nove epizode četiri turske serije. Ponovo je najgledanija bila nova epizoda serije Alparslan Buyuk Selcuklu.

Serija Alparslan Buyuk Selcuklu ponovo najgledanija ponedeljkom

Foto Credits: Haberler

Serija koja donosi priču o sultanu Alparslanu imala je total rejting od 7.69, što je blag porast u odnosu na prvu epizodu. Porast je zabeležen i u kategoriji AB gde je rejting iznosio 8.05. U kategoriji ABC rejting je bio 8.62.

Druga pozicija po gledanosti pripala je seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Total rejting epizode 10, pete sezone, iznosio je 6.75. AB rejting je bio 5.69, a ABC rejting 7.20.

Na trećem mestu je treća epizoda serije Uc Kurus / Tri novčića. Total rejting jučerašnje epizode bio je 6.32, što je više za čak 1.20 u odnosu na epizodu dva. AB rejting je porastao za 0.96 u odnosu na prošlu epizodu i iznosio je 5.80. Porast je zabeležen i u kategoriji ABC, pa je sinošnji rejting u toj kategoriji bio 6.90.

Zanimljivo je da je porast u sve tri kategorije zabeležila i serija Kalp Yarasi. Dvadeseta epizoda ove turske serije imala je total rejting od 4.79, AB od 3.03, dok je ABC rejting iznosio 3.60.

NOVO - Talas Bulut u potrazi za poslom

 By: Milt-TV Exposed