Nilperi Sahinkaya ne želi da oprosti Buraku Denizu!

Pre izvesnog vremena došlo je do skandala koji je mnoge iznenadio. Glumac Burak Deniz je tokom jedne večeri javno vređao, odnosno verbalno napao koleginicu Nilperi Sahinkayu.

Nilperi Sahinkaya ne želi da oprosti Buraku Denizu!

Foto Credits: Internet Haber

Ovaj slučaj je privukao dosta pažnje turske javnosti i svi su složni da opravdavanja za takvo ponašanje Buraka Deniza nema. Ipak, neće ostati na samo tome. Nilperi Sahinkaya je još tada podnela tužbu protiv kolege zbog incidenta koji se desi u Adani.

Burak Deniz je nakon svega toga uputio izvinjenje koleginici ali to po svemu sudeći nije dovoljno. Nilperi Sahinkaya je upitana nedavno od strane novinara da li  može da oprosti Buraku nakon skandala koji je napravio kada ju je vredjao. Glumica je rekla da je ceo slučaj još uvek otvoren i da tužilaštvo vrši istragu tog nemilog dogadjaja. Sahinkaya ne planira da bilo kome šta oprosti i po svemu sudeći sve će završiti na sudu.

Nilperi je rekla da ima svoje razloge za takav stav i to što ne želi da oprosti kolegi ovaj blago rečeno ispad, ali da ne želi da ih pominje, barem ne u ovom trenutku. Ostaje da vidimo kako će tužilaštvo a kasnije izvesno i sud videti celu ovu situaciju koja se desila izmedju dvoje turskih glumica.

Sigurno je da Buraka očekuju neprijatni trenuci...

NOVO - Radnja turske serije Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla postaje sve napetija!

By: TV Exposed