Počelo snimanje nove sezone serije Teskilat / Organizacija

Popularni turski glumac Murat Yildirim dodao je novu atmosferu seriji Teskilat / Organizacija, u kojoj je prošle sezone učestvovao kao glavni muški glumac.

Počelo snimanje nove sezone serije Teskilat / Organizacija

Foto Credits: IMDB

Murat Yildirim je bio osoba koja je obezbedila uspešan napredak ovog projekta u 3. sezoni.

Nakon što je Caglar Ertugrul napustio seriju Teskilat / Organizacija na kraju druge sezone, dolazak Murata Yildirima u projekat ponovo je privukao milione gledalaca na TV ekrane.

Na kraju treće sezone ove turske serije, glavna ženska uloga se promenila.

Dok je Deniz Baysal napustila seriju, partnerka Murata Yildirima je određena kao Aybuke Pusat. Još jedan veoma značajan glumac, Cengiz Bozkurt, pridružio se seriji Teskilat, koja će se u nedelju uveče u novoj sezoni takmičiti za prvo mesto u gledanosti.

Novi likovi

Neki likovi serije neće biti u novoj sezoni, dok će neki novi likovi dodati boju priči.

Projekat Teskilat, emitovan na TRT 1 i koji obara rekorde gledanosti, počeo je da snima četvrtu sezonu.

Murat Yildirim, glavni glumac ove turske serije, koji je prošle sezone dobio veliko priznanje sa svojim likom Omera, ističe se kao ime koje će nositi priču u novoj sezoni.

Radnja se nikada neće završiti u priči serije, od koje se očekuje da iznenadi publiku svojim novim likovima. Ostaje da vidimo da li će serija uspeti da se izbori za dobru gledanost i u novoj sezoni. Datum nastavka serije Teskilat / Organizacija će biti poznat do kraja meseca.

View this post on Instagram

A post shared by Teşkilat (@teskilattrt)

NOVO - Osam novih likova u novoj sezoni serije Yargi / Presuda!

By: TV Exposed