Gde je i šta radi Aslihan Guner? Evo odgovora!

Glumica Aslihan Guner prisustvovala je na jednom događaju nakon poziva prijateljice i ponovo svojim nasmejanim licem jasno poručila da je u njenom životu sve u redu. Glumica je rekla da je dobro i da se odmara.

Gde je i šta radi Aslihan Guner? Evo odgovora!

Foto Credits: Dizilah

Glumica, koja se na Fox TV ekranu pojavila sa TV serijom Uzak Sehrin Masali početkom ove sezone, nakon serije Kuzey Yildizi koja je trajala dve sezone, imala je nesreću da je priča u novoj seriji kratko trajala. Aslihan, koja kasnije nije učestvovala ni u jednom projektu, imala je dug period odmora.

Tokom ovog dugog odmora poznate glumice, njeni obožavaoci se raduju i novim projektima. Uprkos dobijanju ponuda za digitalne serije, Aslihan Guner, koja je poželela da ponovo bude na ekranu u novoj sezoni, tako je objavila radosnu vest koju su njeni obožavaoci čekali.

Navodeći da među ponudama ima serija koje joj se dopadaju, čak i ako projekat još nije jasan, glumica je najavila da će se ponovo pojaviti na televizijskim ekranima u novoj sezoni.

Aslihan Guner je izjavila: „Nedostajala sam sebi. Čitam knjige i gledam dobre filmove. Sa dolaskom letnje sezone počeli su da stižu i projekti i ponude za njih. Imamo sastanke, imamo razgovore.“.

Guner je poručila da pregovara o projektima za novu sezonu, koja počinje u septembru i da će se vratiti na ekran. Navodeći da ima dobrih projekata koje je pročitala, ali da još nije donela jasnu odluku, glumica je dala dobre vesti rekavši: „Počela sam da se uzbuđujem zbog nekih ponuđenih uloga, nadam se da ću biti na ekranu u narednoj sezoni.”.

NOVO - Da li je Birce Akalay dostigla vrhunac karijere u seriji Kus Ucusu?!

By: TV Exposed