Da li je Birce Akalay dostigla vrhunac karijere u seriji Kus Ucusu?!

Serija Kus Ucusu / Let ptica u kojoj glume Birce Akalay, Miray Daner i Ibrahim Celikkol dostupna je na Netflxu od 3. juna. Serija je pala na dnevni red kao bomba.

Da li je Birce Akalay dostigla vrhunac karijere u seriji Kus Ucusu?!

Foto Credits: Posta Gazetesi

Uspešna gluma Birce Akalay u ovom projektu bila je jedna od najupečatljivijih u seriji, koja je svojom pričom opčinila mnoge. Kus Ucusu, koju je snimio Ay Yapim i režirao Deniz Yorulmazer, čiju je priču napisao Meric Novice, bila je najgledanija digitalna serija u Turskoj kada je prikazana. Serija Let Ptica je takođe ušla na Netfliksovu svetsku rang listu i završila na šestom mestu.

Serija je naišla na tako pozitivnu reakciju svih da je jedna od glavnih glumaca, Birce Akalay, na svom Tviter nalogu podelila svoju sreću zbog ovih komentara. U svom postu na svom nalogu, Akalay je napisala:

„Želim da kažem da sam veoma, veoma srećna i ponosan što ste uz nas i zahvalna sam za sve vaše komentare i ljubav. Hvala Vam mnogo. Ova priča se ostvarila trudom celog našeg tima. Dobro je to!!!!”.

Poruka Birce Akalay bila je ispunjena pohvalama njenih fanova. Svi su isticali da je Birce dostigla vrhunac glume u seriji Kus Ucusu.

Akalay u ovom projektu glumi glavnu voditeljku vesti koja je dostigla vrhunac svoje karijere. Igrajući veoma snažan, inteligentan i dostojan divljenja lik, Birce fascinira svu publiku likom Lale Kiran, koja, iako deluje veoma ponosno, ne gubi ništa u svojoj poniznosti.

Birce i Ibrahim Celikkol u Kus Ucusuu su u društvu Miray Daner, jedne od talentovanih glumica nove generacije, koja je takođe pobrala velike simpatije.

NOVO - Rast na društvenim mrežama Hande Ercel ne prestaje

By: TV Exposed