Cagatay Ulusoy će nakon snimanja serije raditi na novom filmu

Cagatay Ulusoy se sprema da upozna svoje fanove sa serijom Terzi / Krojač, koja se snima za Netflix digitalnu platform, nakon njegovog uspeha u seriji Yesilcam emitovanoj na Blu TV-u. Posle projekta Terzi, koji će se emitovati tri sezone, već se priča o njegovom sledećem projektu.

Cagatay Ulusoy će nakon snimanja serije raditi na novom filmu

Foto Credits: Posta Gazetesi

Smatran jednim od najuspešnijih turskih glumaca poslednjih godina, Cagatay Ulusoy je trenutno na snimanju za svoju novu seriju Terzi / Krojač. U seriji, gde su mnoge nedaće doživljene od prvog dana kada je došla na dnevni red, vode su se konačno smirile. Snimanje kadrova na projektu se nastavlja punom brzinom.

Dugo će se snimati i Terzi, koji će se sastajati sa publikom tri sezone. Međutim, sledeći projekat Ulusoya je već došao do izražaja. Prema navodima, Cagatay neće učestvovati ni u jednom drugom projektu tokom snimanja serije Krojač. Međutim, čim se završi snimanje serije Terzi, Cagatay Ulusoy će početi da snima svoj novi film. Još nema informacija o tome šta će ovaj film biti i gde će biti objavljen.

Nakon prelaska serije Terzi sa kanala tv8 na digitalnu platformu, usledile su određene promene. Scenaristi su preradili scenario kako bi skratili trajanje epizoda. U međuvremenu došlo je i do promene glavne glumice, tako da će Ulusoyeva partnerka u ovom novom projektu biti Sifanur Gul.

Podsećamo, u pitanju je serija o kojoj se najviše priča i piše u poslednje vreme.

NOVO - Kaan Urgancioglu objasnio zašto slavi rođendan dan pre

By: Milt-TV Exposed