Kivanc Tatlitug jednom rečenicom podsetio fanove na staru seriju (FOTO)

Poznati turski glumac Kivanc Tatlitug je među onim imenima koji nisu baš aktivni na društvenim mrežama. Glumac ipak ima veliku bazu fanova, pa se svaka njegova nova objava čeka sa velikim nestrpljenjem.

Kivanc Tatlitug jednom rečenicom podsetio fanove na staru seriju (FOTO)

Foto Credits: Hurriyet

Kivanc ponekad doda novu fotografiju na Instagram, ali to zaista ne bude često. Dok čekamo njegovu novu seriju Bir Denizalti Hikayesi, u kojoj će tumačiti glavnu ulogu zajedno sa Ozge Ozpirincci, Tatlitug je jednom rečenicom podsetio fanove na stari projekat.

Glumac je na turskom jeziku u opisu fotografije koju je postavio napisao “Šta ste to tražili?”. U pitanju je rečenica iz serije Kuzey Guney / Sever jug, koja je emitovana u periodu od 2011. do 2013. godine. Citirajući rečenicu glumac je svoje fanove podsetio na zaista sjajnu seriju. Pojedini su napisali komentar da će “Kuzey Tekinoglu zauvek živeti u njemu…

Bilo kako bilo,, Kivanc Tatlitug je potvrdio da se rado seća starih i uspešnih projekata. Toliko dobro da pamti citate i scene iz serije od pre gotovo jedne decenije. Tu je i objava koju je glumac podelio na svom Instagram nalogu. Objava je za dva dana sakupila preko pola miliona lajkova.

Zvanični profil Kivanc Tatlitug možete posetiti klikom na Kivanc Tatlitug Instagram.

NOVO - Serenay Sarikaya – još jedan posao koji je propao!

 By: Milt-TV Exposed