Da li je ljubav između Demet Ozdemir i Murata Boza samo trač?

Informacija o navodnoj vezi poznate glumice Demet Ozdemir i pop pevača Murata Boza je sve iznenadila. Tvrdi se da se Boz, koji nikome nije otvorio srce nakon što je napustio Asli Enver, zbližio sa Demet Ozdemir. Za Murata Boza, koji je nedavno okončao svoju dugogodišnju vezu sa Asli Enver, tvrdi se da je iznenađujuće blizak ...

Da li je ljubav između Demet Ozdemir i Murata Boza samo trač?

Informacija o navodnoj vezi poznate glumice Demet Ozdemir i pop pevača Murata Boza je sve iznenadila. Tvrdi se da se Boz, koji nikome nije otvorio srce nakon što je napustio Asli Enver, zbližio sa Demet Ozdemir.

Za Murata Boza, koji je nedavno okončao svoju dugogodišnju vezu sa Asli Enver, tvrdi se da je iznenađujuće blizak sa Demet Ozdemir, zvezdom serije Dogdugun Ev Kaderindir. Prema vestima Footed Newspaper, par se zabavljao u jednom mestu na Bosforu u Istanbulu. "Da li se između njih dvoje rađa nova ljubav?" - usledila su mnoga pitanja.

S druge strane, tvrdi se da je Murat Boz poslednjih nedelja imao ljubavnu aferu sa bivšom suprugom Uraz Kaygılaroğlua, Melisom Hearing. Boz je ovu tvrdnju negirao.

Ime Demet Ozdemir neko je vreme bilo povezano sa Oguzhan Kocom. Nakon priča o navodnoj ljubavi, Demet Ozdemir je mlaznom brzinom demantovala navode sa svog profila na društvenim mrežama.

Nakon svih ovih tračeva, odnos Boza i Ozdemir, izaziva sve veću radoznalost javnosti.

By: TV Exposed