Velika pomorska bitka na startu treće sezone turske serije Kurulus Osman?!

Stigle su i veoma zanimljive najave vezane za treću sezonu serije Kurulus Osman, tačnije njen početak. Evo i o čemu se radi.

Velika pomorska bitka na startu treće sezone turske serije Kurulus Osman?!

Foto Credits: ATV TV

Prema za sada nepotvrđenim informacijama Mehmet Bozdag priprema svoju pomorsku bitku u jednoj od serija. Treća sezona serije Kurulus Osman će navodno početi istorijskom morskom bitkom između Otomana i Vizantijaca. Ovo je potvrđeno iz nekoliko nezvaničnih izvora. U pitanju su isti izvori koji su ranije preneli tačne vesti o glumačkom kadru serije.

Ukoliko se ovo ispostavi istinito, biće zanimljivo videti kako će Bozdag predstaviti veoma zahtevne scene. Mediji u Turskoj smatraju da će ovo zapravo biti osveta za seriju Barbaroslar koja mu je oduzeta. Odnosno da će Mehmet u svom projektu nadmašiti scene iz te serije.

Bozdagu je ipak obećano da će dobiti šansu da ispriča svoju priču o braći Barbarosa. Za sada nije poznato da li će to biti mini-serija ili serija filmova. Utisak je i da je pomorska bitka u seriji Kurulus Osman dobra priprema za taj eventualno novi projekat.

Koliko u svemu ima istine, ostaje da vidimo. Informacije su dakle nezvanične, nisu došle od produkcije, već od izvora koji su pouzdani i koji su već prenosili tačne informacija vezane za ovu tursku seriju.

NOVO - Snimaće se turska verzija serije High Class

 By: Milt-TV Exposed