Ismail Demirci je dobar, porodičan čovek

Turski glumac Ismail Demirci je dve sezone preuzeo glavnu ulogu u humorističnoj TV seriji Kuzey Yildizi i dobijao je veoma pozitivne komentare građana na ulici zbog dobrog lika.

Ismail Demirci je dobar, porodičan čovek

Foto Credits: IMDB

Međutim, što se tiče glumca, situacija je obrnuta sa TV serijom Iyilik / Dobrota, u kojoj je počeo da učestvuje prošle sezone, a koja je nedavno nastavljena. Ismail Demirci u seriji daje život liku koji ima dvoje dece i vara ženu, a to radi toliko dobro da uspeva da naljuti publku. U stvarnom životu glumca, koji daje život lošem porodičnom čoveku koji vara ženu i laže svoju decu u seriji Dobrota, situacija je suprotna.

Glumac, koji je oženjen koleginicom Hande Soral, prvi put je postao otac rođenjem sina Alija u maju.

Poznati glumac, koji vodi računa da ostatak vremena kada ne snima provede sa porodicom, sa pratiocima na društvenim mrežama deli prijatne trenutke koje je proveo sa suprugom i sinom. Ispod poslednje objave Ismaila Demircija, gde je objavio svoju fotografiju sa sinom glumac je napisao: „10/10 dnevno sa mojim najboljim prijateljem.”.

Akcije glumca, koji je stekao priznanje za lik Murat u Iyilik, nateraju njegove fanove da ga tumače kao dobrog porodičnog čoveka u stvarnom životu, za razliku od njegove uloge u seriji. Objava je privukla dosta pažnje i oduševila mnoge od njegovih pratilaca.

NOVO - Serija Bir Kucuk Gun Isigi ima sigurnu budućnost

By: TV Exposed