Prvi rodjendan serije Ates Kuslari | Vatrene ptice

Serija Ates Kuslari | Vatrene ptice, koja je u konkurenciji sa dve moćne TV serije kao što su Yali Capkini i Kizilcik Serbeti petkom uveče, kao i još jedna serija sa sopstvenom publikom kao što je Arka Sokaklar slavi svoju prvu godišnjicu.

Prvi rodjendan serije Ates Kuslari | Vatrene ptice

Foto Credits: RiriNano

Činjenica da serija Ates Kuslari | Vatrene ptice može da nastavi sa svojom hvaljenom pričom u drugoj sezoni je značajan uspeh kada se pogleda teška trka gledanosti petkom uveče.

Odnosno veoma teška konkurencija koju ima u tom danu.

Popularna ATV serija Ates Kuslari, koju je producirao i producira kompanija Bozdag Film, proslavila je svoju prvu godišnjicu rezanjem torte na setu.

Zahvalnost publici

Serija Vatrene ptice, u kojoj glume mladi glumci kao što su Gorkem Sevindik, Hande Soral, Ilayda Alisan i Burak Tozkoparan, ima priču punu drame.

Ekipa, koja je zajedno doživela uzbuđenje prve godišnjice na proslavi na kojoj su bili svi akteri, izrazila je osećanja i istakla da su uspešno obavili posao.

Navodeći da su se zajedno dobro zabavili i da su srećni što rade zajedno, glumci su se zahvalili publici koja ih gleda već godinu dana.

Kakvi su vaši utisci o projektu nakon godinu dana gledanja serije Ates Kuslari | Vatrene ptice? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Cagatay Ulusoy u dve nove serije  u samo dva dana!

By: TV Exposed