Da li se priprema turski spin-off serije Money Heist / La Casa De Papel?!

Serija Money Heist / La Casa De Papel je mnogima širom sveta jedna od omiljenih serija. Takva je situacija i u Turskoj.

Da li se priprema turski spin-off serije Money Heist / La Casa De Papel?!

Foto Credits: Netflix

Već neko vreme postoje tračevi da Netflix priprema tursku verziju ovog projekta. Ovog puta su se pojavile prve „opipljive“ činjenice.

Serija La Casa De Papel je ove nedelje zauzela sam vrh među najpopularnijim ne-engleskim serijama na Netflixu širom sveta. Menadžment ovog projekta jednostavno ne može da završi priču o seriji, iako je glavna radnja kompletirana. Iz tog razloga se sve ozbiljnije razmišlja o adaptacijama serije u drugim zemljama i spin-off verzijama popularne serije. Prvi spin-off je već najavljen i doneće priču o Berlinu. Postoji i opcija da se deo te serije snimi i u Istanbulu.

Stigle su i najave i prvih adaptacija projekta u drugim zemljama. Prvi najavljeni rimejk će biti izveden od strane korejskih producenata.

Gledaoci u Turskoj imaju veliku želju da serija dobije svoj spin-off i u njihovoj zemlji. Projekat je izuzetno cenjen i gledan i već neko vreme se priča da bi ta želja mogla da bude i ispunjena.

Zvezde serije La Casa De Papel / Money Heist su snimile posebnu poruku za gledaoce u Turskoj, zahvaljujući im se na podršci i ljubavi koju osećaju prema seriji. Jedan detalj je pokrenuo lavinu komentara, a to je da je Ursula Corbero aka Tokyo pozdravila karakter „Istanbul“ koji živi u Turskoj. Ovo je po mišljenju novinara prvi put da tračevi koji se vrte po medijima i na društvenim mrežama već duže vreme, dobiju nešto konkretnije.

Da li bi vi gledali turski spin-off serije Money Heist? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Porast gledanosti serije Teskilat / Organizacija i pored najavljenog bojkota! Yargi drži odličan rejting

 By: Milt-TV Exposed