Nove vesti oko serije Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi

Jedna od TV serija o kojoj se dugo priča, ali nije još uvek sve razjašnjeno, jeste projekat Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi. Međutim, pripreme za novu sezonu su se ubrzale i ovaj projekat je pušten u rad.

Nove vesti oko serije Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi

Foto Credits: Internet Haber

Donete su veoma važne odluke za seriju Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi, koja se očekuje da se emituje na ekranu Star TV sledeće sezone.

Još jedna knjiga Gulseren Budaycioglu pretvara se u TV seriju. Serija nastala po knjigama ove autorke pojaviće se na ekranima nakon Istanbulske neveste, serije  Dogdugun Ev Kaderindir / Tvoj dom je tvoja sudbina, Kirmizi Oda / Crvena soba, Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih, i sve popularnijeg projekta Camdaki Kiz. Sve ove televizijske serije zasnovane su na romanima koje je napisala Gulseren.

Formiran je tim za serijsku verziju knjige Gulseren Budayicioglu, Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi, za koju se očekuje da će ponovo privući veliku pažnju.

Sa 71. epizodom Masumlar Apartmani, koja se poslednji put susrela sa publikom na ekranu TRT1, ekipa koja je radila na ovom projektu preuzela je odgovornost za seriju Kral Kaybederse. Tako je reditelj dugo očekivane serije Ako kralj izgubi postao Cagri Vila Lostuvali.

Scenaristi serije Kral Kaybederse takođe su dobro poznata imena koja su napisala scenario za seriju Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih. Uporedo sa ovim razvojem događaja, zvanično su počele pripreme za novu seriju, u kojoj se očekuje da će glumiti Kıvanc Tatlitug.

NOVO - Turski film Yolun Acik Olsun postaje sve zapaženiji

By: TV Exposed