Nurgul Yesilcay o svom liku i seriji Veda Mektubu

Kvalitet snimanja serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja se susrela sa publikom u ponedeljak uveče na Kanalu D je na visokom nivou.

Nurgul Yesilcay o svom liku i seriji Veda Mektubu

Foto Credits: IMDB

Kada se pogledaju detalji poput dekora, aksesoara i odeće glumaca serije Veda Mektubu, vidi se da na tome ima dosta posla. Nurgul Yesilcay, koja igra lik Alanur, izgleda sa zadovoljstvom portretira veoma snažnu ženu koja stoji na svojim nogama.

Yesilcay je napomenula da ima ovu stranu sebe kao Alanur, koja je žena koja voli da kontroliše, i rekla: „Moram sve da kontrolišem.”. Podsetivši da su ona i Gul Oguz ranije radili zajedno u seriji Ikinci Bahar / Drugo proleće, glumica je objasnila da o svemu mogu lako da razgovaraju.

Nurgul Yesilcay je pričala o tome koju želi ulogu u razgovorima sa Gul Oguz, a onda joj je ponuđen lik Alanur. Govoreći o tome da sudbina u priči serije spaja ljubav koju godinama ne zaboravlja, glumica je dovela u pitanje i realnost ovog lika.

Sličnost sa Alanur

Drugim rečima, činjenica da Alanur ima nezaboravnu ljubav možda u početku nije bila baš ubedljiva za Nurgul, jer je osetila potrebu da pita žene oko sebe o ovoj situaciji. Yesilcay je na ovu temu dodala:

„Pitala sam sve svoje prijateljice koje sam upoznala, većina njih, 90 posto, imala je ljubav koju nisu mogli zaboraviti. Ovo je za mene veoma interesantna informacija. Možda neće doći do publike, ali mislim da je to veoma interesantna informacija.”.

Navodeći primer da je njena razlika od drugih TV serijala sudbonosni ciklus, glumica je napomenula i da publika to može da razume kada pogleda priču. Sličnost Nurgul Yesilcay sa likom Alanur u seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo kroz njenu želju da kontroliše sve izgleda kao još jedan izuzetan detalj.

NOVO - Ovaj lik iz serije Bir Kucuk Gun Isigi dobija ogromne kritike!

By: TV Exposed