Ovaj lik iz serije Bir Kucuk Gun Isigi dobija ogromne kritike!

Serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla, koja se emituje na ATV ekranima ponedeljkom uveče, nastavlja svoj put kao moćna dramska produkcija.

Ovaj lik iz serije Bir Kucuk Gun Isigi dobija ogromne kritike!

Foto Credits: Haberler

Lik po imenu Feraye koja je u glumačkoj ekipi serije Bir Kucuk Gun Isigi, koja do sada ima 24 epizode, izluđuje publiku. Tu je i pitanje dečje glumice Azre Aksu koji radi rejtinga učestvuje u veoma teškim scenama, a publika je počela da reaguje na društvenim mrežama.

Eda Ozerkan, koja je učestvovala u priči serije sa likom Feraye, poslednji put se pojavila na setovima serije 2016. godine. Glumica je učestvovala sa likom Selin u projektu pod nazivom Kertenkele / Gušter, koji je takođe emitovan na ATV-u, a nakon toga nije izabrala da učestvuje u projektima TV serija.

Učešće Ede Ozerkan u TV seriji Bir Kucuk Gun Isigi posle 7 godina, sa likom Feraye, privuklo je pažnju, a zla ovog lika dovela su do toga da se ona nađe na dnevnom redu na društvenim mrežama.

Reakcije na društvenim mrežama

Ovog puta, Feraye je na potpuno drugačiji način učestvovala u sukobu za Guneš između likova Elif, koju igra Seray Kaya, i Dile, koju tumači Tugce Acikgoz. Cilj lika Feraye, koji je definisan kao loša ličnost, je da dobije deonice kompanije koje su u rukama Firata. Zbog toga, publika, koja vidi šta Feraye radi, koja koristi Guneš, ima sjajnu reakciju na društvenim mrežama.

Koliko duboko priča o seriji utiče na publiku, možemo razumeti gledajući dozu ovih reakcija. Vrativši se na ekran u ulozi loše žene posle dugo vremena, Eda Ozerkan sada igra jednog od najkritikovanijih serijskih likova na društvenim mrežama.

NOVO - Bekir Aksoy napušta seriju Yasak Elma

By: TV Exposed