Bekir Aksoy napušta seriju Yasak Elma

Serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka, koja se ponedeljkom uveče sastaje sa publikom na ekranima Fox TV-a, nastavlja svoj put šestom sezonom.

Bekir Aksoy napušta seriju Yasak Elma

Foto Credits: Internet Haber

Očekuje se da će serija, koja nosi potpis Medyapima, svoje finale emitovati u junu. Serija, koja je do sada imala veoma uspešan rad, bila je najvažnije delo Fox televizije, koja je dobila najbolju gledanost i trajala dugo.

Međutim, Yasak Elma se sada korak po korak približava kraju. Mnogi glumci su napustili seriju u kojoj glume Eda Ece i Sevval Sam. Od projekta su se na vreme oprostili vredni glumci kao što su Onur Tuna, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade i Berk Oktay. U seriju, koju je napustila u drugoj sezoni, vratila se i Sevda Erginci, u šestoj sezoni.

Serija se polako privodi kraju

U pomoć građanima u zemljotresnom području u ovom procesu pritrčala je ekipa serije Yasak Elma, koja zbog zemljotresa već neko vreme nije snimana. Dok se očekivalo da ponovno snimanje počne u seriji bilo je i vesti o odlascima iz glumačkog kadra. U informacijama koje je izneo Medyapim objavljeno je da poznati glumac Bekir Aksoy, koji se uključio u priču na početku šeste sezone, više neće biti u seriji.

Bekir Aksoy je počeo da se pojavljuje u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka u septembru sa likom po imenu Engin Kilic. Bekir, koji je zauzeo svoje mesto u istoriji ovog projekta kao jedno od imena u seriji u poslednjoj sezoni, postao je prvo poznato ime koje je otišlo a da nije ostalo do poslednje epizode.

NOVO - Caglar Ertugrul javno podržao seriju Aile / Porodica!

By: TV Exposed