Burcu Ozberk otkrila svoju tajnu zdrave i bujne kose

Glumica Burcu Ozberk, koja se proteklih nedelja oprostila od ekrana u seriji Ask Mantik Intikam, koja se emitovanla na Fox TV-u, trenutno odmara. Mlada glumica, koja se proslavila ne samo glumačkim talentom već i lepotom, bila je gošća kolumne frizera Ahmeta Cobana u listu Sabah.

Burcu Ozberk otkrila svoju tajnu zdrave i bujne kose

Foto Credits: IMDB

Burcu Ozberk je sa svojim obožavaocima podelila tajnu svoje zdrave i bujne kose. Lepa glumica je ovim rečima objasnila svoju svakodnevnu rutinu nege kose:

„Prvo što ću reći je da se trudim da ne perem kosu svaki dan. Preporučujem ovo svima. Kada je perem, koristim mlaku vodu umesto vruće. Uvek koristim veganske kreme na vrhovima kose i ostavim je neko vreme. Proces češljanja radim sa uljem koje uvek koristim, osušim fenom koji ne šteti kosi i ostavim je na miru.”.

Glumica je izjavila da nikako ne može da zaboravi trenutak kada je požalila zbog toga što je skratila kosu; „Od kada se sećam sebe, moja kosa je uvek bila duga. Ali u prvoj godini srednje škole, ošišala sam kosu na kratko i imala sam previše slojeva. Još uvek ponekad sanjam da sam skratila kosu i probudim se tužna.”.

Navodeći da voli svoju kosu u svakom pogledu, Burcu Ozberk je dodala: „Ima strukturu koja se brzo oblikuje, a pošto je njeno prirodno stanje talasasto, leti izgleda zdravo i lepo bez ikakve obrade. Ne mogu reći da je to aspekt koji mi se ne sviđa, ali mislim da na moju kosu utiče moje raspoloženje.”.

NOVO - Kerem Bursin - uskoro novi projekat?!

By: Milt-TV Exposed