Kerem Bursin - uskoro novi projekat?!

Kerem Bursin, čije se svoje ime pročulo u celom svetu nakon međunarodnog uspeha TV serije Sen Cal Kapimi, u kojoj je igrao glavnu ulogu, nalazi se pred velikim koracima u karijeri . Uspešni glumac se sprema da uskoro potpiše međunarodni projekat.

Kerem Bursin - uskoro novi projekat?!

Foto Credits: IMDB

Kerem Bursin, koji se upoznao i sprijateljio sa svetski poznatim glumcem Antoniom Banderasom tokom njegova dva putovanja u Španiju, dugo je bio daleko od snimanja. Ipak, priča se da će zgodni glumac vrlo brzo potpisati ugovor za međunarodni projekat. Šta je projekat još nije saopšteno.

Međutim, prema poslednjim informacijama, navodi se da u ovom projektu stvari idu dobro i da se pregovori pozitivno nastavljaju.

Novi i veliki projekat Bursina, koji se čuva kao tajna, mnogi iščekuju sa velikim entuzijazmom, posebno njegovi obožavaoci. Kerem je nedavno izjavio novinarima da je razgovarao za nekoliko poslova, od kojih je jedan bio u Španiji, ali da još ne zna koji će se prvi odigrati. Bursin je dodao da su on i Antonio Banderas dobri prijatelji i da su obe strane spremne da učestvuju u projektu.

Prema nedavnoj tvrdnji, učestvovaće u nizu tursko-španskih projekata koji se uveliko pripremaju. Jedan projekat će snimati Medyapim, koji je pre nekoliko dana otkriven kao partner sa kompanijom Mediaproom, jednim od najvećih španskih proizvođača filmskog i televizijskog sadržaja. Projekat će biti zvanično objavljen u maju.

NOVO - Nastavljeno snimanje serije Kara Tahta / Tabla

By: Milt-TV Exposed