Brutalno dobar start turske serije Inci Taneleri | Biserna zrna!

Možda “brutalno” i nije najbolje odabrana reč, ali kada neka turska TV serija počne sa tako dobrim brojkama – sasvim je opravdana. Serija Inci Taneleri | Biserna zrna je zaista imala brutalno dobar start!

Brutalno dobar start turske serije Inci Taneleri | Biserna zrna!

Foto Credits: IMDB

O TV seriji Inci Taneleri | Biserna zrna se dosta pričalo. Bilo je mnogo razgovora o njoj na društvenim mrežama i očekivao se dobar projekat.

Kada se na to sve doda Yilmaz Erdogan, koji je glavni glumac i čovek zadužen za seriju, mnogi su smatrali da će biti ostvareni veoma dobri rezultati.

Juče je emitovana prva epizoda nove turske serije Inci Taneleri | Biserna zrna i oduvala je konkurenciju!

Sjajne brojke u sve tri kategorije

Četvrtak veče, 25. januar je u potpunosti obeleženo ovim projektom. Svi su čekali dobru seriju, bilo je to jasno i po video najavama ali je cela Turska stiče se utisak sa velikim interesovanjem pratila prvu epizodu ove TV serije.

Brojke gledanosti koje je ostvarila nova serija Inci Taneleri | Biserna zrna sinoć, izmamile su osmehe svima koji rade na projektu, kao i ljudima sa Kanala D gde se serija emituje.

U sve tri kategorije – prvo mesto! Rezultati – impresivni! U total kategoriji brojka je iznosila 8.84, u AB 9.59, dok je u ABC1 rejting bio dvocifren, čak 10.74 .

Brojke kojima može da se pohvali izuzetno mali broj TV serija u Turskoj i veliki podstrek za ekipu koja radi na ovom projektu.

NOVO - Scenaristkinja Sema Ergenekon o zdravstvenim problemima i seriji Yargi, koji su joj promenili život!

By: TV Exposed