Značajan glumac napušta seriju Gecenin Ucunda / Na kraju noći?!

Dok se mnogi pitaju kakva je sudbina turske serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja se emituje na Star TV-u i koja nastavlja da se susreće sa publikom utorkom uveče, u priči serije ima bitnih pomaka.

Značajan glumac napušta seriju Gecenin Ucunda / Na kraju noći?!

Foto Credits: Haberler

Nakon što je Kadir Dogulu zamolio publiku za podršku za seriju, i sam popularni glumac je najavio da su u priči napravljene neke novine. Dogulu je rekao da su odlučni da nastave projekat Gecenin Ucunda / Na kraju noći koliko god je to moguće i da je podrška koju želi od publike počela da dolazi.

Poznati glumac je naveo da su u priči napravljene neke promene i da su se te inovacije pozitivno odrazile na gledanost. Pred 12. novu epizodu serije Gecenin Ucunda, koja će biti emitovana u utorak, 20. decembra, odrazile su se slike koje otkrivaju mogućnost da znaačajan glumac Sarp Levendoglu napusti seriju! Hoće li se poznati glumac, koji igra lik Ahmeta i kojeg u priči gledamo kao Kazimovog starijeg brata, oprostiti od Gecenin Ucunda? Šta će se desiti između Macide i Ahmeta? Kako će Kazim oporaviti incident?

Oni koji gledaju trejler 12. epizode ​​serije Gecenin Ucunda postavljaju ova pitanja i pitaju se da li će Sarp Levendoglu otići. Pored promena u seriji koje spominje Kadir Dogulu, otkrivena je i mogućnost pridruživanja novih likova…

NOVO - Serija Yurek Cikmazi će pojavom novog lika biti još bolja?!

By: TV Exposed