Da li će i Senden Daha Guzel imati sudbinu kao Sen Cal Kapimi?!

Turske letnje serije koje su obeležile prethodne godine su Senden Daha Guzel | Lepša od tebe i Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata. Obe serije karakteriše ogromna baza fanova ali ne i preterano dobar rejting u Turskoj.

Da li će i Senden Daha Guzel imati sudbinu kao Sen Cal Kapimi?!

Foto Credits: Internet Haber

Serija Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata i dalje osvaja svet. Više od dve godine nakon početka emitovanja ove serije u Turskoj je prošlo, a popularnost projekta ne prestaje. Serija je snimljena u dve sezone i bila pravi hit na društvenim mrežama. Rejting serije Sen Cal Kapimi nije bio upečatljiv kao u nekim drugim projektima ali je bio dovoljan da serija opstane i da se priča u njoj kompletira onako kako je zamišljeno. Sama radnja ove TV serije nije ostavljala ljude bez daha, niti intrigirala kao što je to slučaj sa na primer serijom Yargi | Presuda. Energija glavnih glumaca, Hande Ercel i Kerema Bursina i njihova harmonija na sceni, uz podršku sjajnih kolega iznela je ovaj projekat na pravi način.

Sličnu situaciju kada je harmonija glavnih glumaca u pitanju imamo u seriji Senden Daha Guzel | Lepša od tebe, koja je počela ovog leta. Cemre Baysel i Burak Celik izgledaju veoma dobro na ekranima, kompatibilno i osvajaju srca gledalaca. Ono što je takodje isto za ove dve turske serije je kanal na kom se serija emituje. U pitanju je turski Fox TV. Kako se bližimo novoj sezoni televizijskih serija koja počinje već za par dana, postavlja se jedno važno pitanje - Da li će serija Senden Daha Guzel | Lepša od tebe opstati u novoj sezoni? Za sada nema nagoveštaja o finalu ove serije, što je dobra vest za sve fanove. Ipak s obzirom da nova sezona i veliki broj novih serija kreću verovatno ćemo dobiti vesti o sudbini ove turske serije.

Da li će serija Lepša od tebe doživeti istu sudbinu kao Pokucaj na moja vrata i opstati da priča u njoj bude ispričana do kraja? Ili će možda projekat imati skoro finale? Odgovor ćemo dobiti već u narednim nedeljama.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Srpski glumac u seriji Ataturk!

By: TV Exposed