Srpski glumac u seriji Ataturk!

Digitalna platforma Disney Plus je još jednom pokazala svoju moć. Serija o Ataturku, koju pripremaju za stogodišnjicu republike Turske naredne godine dobila je svetski poznato ime u glumačkom kadru.

Srpski glumac u seriji Ataturk!

Foto Credits: Internet Haber

Serija Ataturk će biti emitovana sledeće godine povodom sto godina od osnivanja Turske republike. Glavnu ulogu, lik Ataturka će tumačiti jedan od najpopularnijih turskih glumaca, Aras Bulut Iynemli. Pored njega glumački kadar će imati nekoliko izuzetno kvalitetnih imena. Tu su Songul Oden, Mehmet Gunsur, Esra Bilgic, Sarp Akkaya i drugi.

Najnovije ime koje se pridružilo seriji Ataturk je oduševilo sve. U ovoj novoj turskoj seriji pojaviće se sjajni srpski glumac Darko Perić. Perić je svetsku slavu stekao zahvaljujući ulozi Helsinkija u hit seriji La Casa de Papel | Money Heist. Dakle u ovoj veoma ambicioznoj turskoj seriji pojaviće se i Srbin rodjen u Kladovu. Darko Perić svoju profesionalnu glumačku karijeti gradi u Španiji. Glumom se bavi od 2008. godine i serije 13 anys i un dia.

Od ranije je poznato da je Emma Watson gostojuća zvezda turske serije Ataturk. Ne bi bilo iznenadjenje da do kraja čujemo još neko iznenadjenje kada je u pitanju ovaj već sad impresivan glumački kadar. Do emitovanja ove serije ima još dosta, a uzbudjenje oko projekta raste iz dana u dan.

NOVO - Sevda Erginci o svojoj karijeri i sazrevanju

By: TV Exposed