Turska glumica Ezgi Mola podnela krivičnu prijavu zbog pretnji i uznemiravanja!

Život javnih ličnosti nije uvek lak. To je na svojoj koži osetila i Ezgi Mola, prenosimo detaljno o čemu se radi.

Turska glumica Ezgi Mola podnela krivičnu prijavu zbog pretnji i uznemiravanja!

Foto Credits: IMDB

Turska glumica Ezgi Mola je već godinama u neprijatnoj situaciji. Zbog toga je podnela krivičnu prijavu protiv muzičara Kemala Kahramana. Ovaj muškarac ju je kako glumica tvrdi uznemiravao i upućivao pretnje i to u periodu od šest godina!

Sve je počelo kada su se pre nekoliko godina Ezgi i Kemal zajedno pojavili u jednoj reklami. Od tada, ne prestaje uznemiravanje gospodina Kahramana prema glumici. Ovaj muškarac kako Mola navodi jednostavno smatra da je to njegovo pravo i nema granica. Ezgi Mola je pre nekoliko dana posetila tužilaštvo, podnela prijavu, a tužilaštvo je već povuklo određene korake.

Tužilac je prihvatio tužbu, smatra da ima dovoljno osnova za pokretanje slučaja. Prva odluka je već doneta. Kemal Kahraman je dobio zabranu prilaska Moli u trajanju od dva meseca.

Ostaje da vidimo kako će se završiti ova zaista neprijatna priča u životu sjajne turske glumice. Neprijatnost će definitivno biti manja sada kada Kemal ne sme (ne bi smeo) da joj pridje, ali pitanje je da li će se u potpunosti povući i narodski rečeno, ostaviti Ezgi na miru...

NOVO - Novi trač ili istina? Raskinuli Kerem Bursin i Hande Ercel?!

 By: Milt-TV Exposed