Ebru Sahin vraća staru popularnost

Serija Yuz Yillik Mucize /Stogodišnje čudo, koja se emituje na Star TV-u i koja je u glavnim ulogama okupila Birkana Sokullua i Ebru Sahin, još nije na željenoj tački uticaja na publiku, iako predstavlja snažnu priču.

Ebru Sahin vraća staru popularnost

Foto Credits: IMDB

S druge strane, Ebru Sahin, koju smo gledali i gledamo u liku Harike u TV seriji koja se srela sa publikom u četvrtak uveče, preduzima snažne korake da dokaže koliko je njena popularnost u okruženju društvenih medija.

Ebru se brzo kreće ka vrhu u istraživanju „najpopularnijih turskih glumica“ koje Adba TV sprovodi svake nedelje. Obožavaoci glumice su zadovoljni njenom ulogom u novoj seriji i nastavljaju da je intenzivno podržavaju jer je na ekranu sa nešto drugačijim likom.

Četvrta na novoj listi

U istraživanju društvenih medija koje je sprovedeno tokom nedelje između 28. marta i 3. aprila, Ebru Sahin je na listi kao 4. najpopularnija glumica.

Sahin, koja je stigla do ove pozicije dobivši 28.800 poruka, takođe je pokazala da može da sustigne prve tri glumice. Sila Turkoglu je druga na listi, na kojoj je Su Burcu Yazgi Coskun prva sa 79 hiljada poruka.

Demet Ozdemir, koja dobro napreduje sa TV serijom Adim Farah / Zovem se Farah je na trećem mestu sa 36 hiljada 300 poruka. S obzirom na to da su na prva dva mesta Su Burcu Yazgi Coskun i Sila Turkoglu koje dugo prednjače na ovakvim listama, Demet Ozdemir je dobro napredovala, ali je i Ebru Sahin za kratko vreme uspela da nadmaši mnoge svoje konkurente.

Sahin je u poslednje vreme na dnevnom redu društvenih medija, sa snimcima iza scene i postavljenim pozama njene nove serije.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Kada će se Aytac Sasmaz vratiti na TV ekrane? Ponude su tu!

By: TV Exposed