Ece Yorenc je zaslužna za uspeh i popularnost mnogih glumaca!

Ece Yorenc, koji je napisala scenarije za mnoge važne projekte TV serija, jedna je od najvažnijih scenaristkinja u industriji u Turskoj.

Ece Yorenc je zaslužna za uspeh i popularnost mnogih glumaca!

Foto Credits: Haberler

Ece Yorenc, koja je rođena 1962. godine, napravila je veoma napredne korake u pisanju scenarija, koje je započela TV serijom Mahallenin Muhtarlari 1990-ih.

Yorenc, koja je bila uključena u mnoge važne projekte, neko je ko je stavio svoj potpis na nezaboravne projekte.

Potpis Ece Yorenc je u nezaboravnim projektima kao što su Menekse ile Halil, Dudaktan Kalbe, Ask-i Memnu, Yaprak Dokumu, Fatmagul’un Sucu Ne, Kuzey Guney, Kurt Seyit ve Sura, Medcezir, Cesur ve Guzel.

Zahvalnost Ece

Reči Hazar Erguclu privukle su pažnju Ece Yorenc, koja je, kao jedna od najvažnijih scenaristkinja u ovoj industriji, dala značajan doprinos životima mnogih poznatih glumaca.

Hazar Erguclu, koja je rođena u Nikoziji, glavnom gradu Turske Republike Severni Kipar, 1993. godine, na snimanjima je od 2010. godine. Glumica, koja je uspeh TV serije Kuzey ve Guney 2011. podelila sa likom Simay, tada je sostala u sećanju sa likom Eylul u TV seriji Medcezir.

Ece Yorenc je bila odgovorna za oba ova projekta.

Hazar Erguclu je izjavila da će uvek biti zahvalna poznatoj scenaristkinji i rekla:

„Kuzey Guney i Medcezir su bile moje prve velike škole. Život mi se promenio sa ove dve serije, naučila sam mnogo. Oba su bili projekti Ece Yorenc. Ece ima veliki uticaj na moju karijeru i život. Biću joj zahvalna celog života.".

View this post on Instagram

A post shared by ece yörenç (@eceyorenc)

NOVO - Tuvana Turkay iskreno o sebi

By: TV Exposed