Hazal Filiz Kucukkose – Želim da glumim u akcionim serijama!

Turska glumica Hazal Filiz Kucukkose viđena je u Nisantasi području. Tom prilikom dala je i novi intervju prisutnim pripadnicima medija.

Hazal Filiz Kucukkose – Želim da glumim u akcionim serijama!

Foto Credits: TVmaze

U svom novom intervjuu Hazal Filiz Kucukkose se osvrnula na svoju dosadašnju karijeru. Glumica je imala jednu molbu za buduće poslodavce i producente. Kako ističe, do sada je uvek tumačila slične likove. Želela bi da se oproba u nekoj energičnoj ulozi, da bude borbena, prepuna akcije, kao što je na primer uloga policajke. Njen veliki san je da glumi u nekom akcionom projektu.

Za takve uloge se već priprema. Ono što je malo iznenadilo novinare je činjenica da se glumica aktivno bavi boksom. S obzirom na sve veći broj akcionih projekata u kojima su glavni protagonisti pripadnice lepšeg pola, moguće je da se glumici želja i ostvari.

Kada je u pitanju njena dosadašnja glumačka karijera, Hazal Filiz Kucukkose se pojavila u jedanaest projekata. Poslednju ulogu imala je u seriji Yavuz u kojoj tumači lik Hafse Hatun. Prošle godine je glumila Berrak u TV seriji Zemheri. Pre toga radila je u serijama Fatih, Ruya, Kara Sevda i drugim. U i dalje veoma popularnoj seriji Kara Sevda tumačila je lik Zeynep.

Prvu ozbiljniju ulogu imala je u TV seriji Kalbim Seni Secti. U toj seriji je u toku 2011. godine glumila Adu.

NOVO - Počelo snimanje nove turske serije Canim Annem / Moja draga majko

 By: Milt-TV Exposed