Deniz Can Aktas najavio iznenadjenje u seriji Kasaba Doktoru / Gradski doktor!

Druga sezona turske serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor počinje u petak, 2. septembra. Ekipa serije okupila se u Istanbulu, a snimanje je počelo prošle nedelje.

Deniz Can Aktas najavio iznenadjenje u seriji Kasaba Doktoru / Gradski doktor!

Foto Credits: IMDB

Ozan Akbaba, Deniz Can Aktas, Hazal Subasi i Vildan Atasever sa nestrpljenjem čekaju šta će se desiti u novoj epizodi serije. Na nalogu serije na društvenim mrežama objavljuju se različiti postovi koji će publiku učiniti radoznalom, a imaju za cilj da povećaju uzbuđenje publike ovim porukama. Pažnju je privukao i post o Denizu Canu Aktasu, odnosno njegovom liku, sa Instagram naloga serije Kasaba Doktoru.

Ako biste želeli da Omeru date predlog, šta biste rekli?“ Publika je dala različite komentare na pitanje. Mnogi su se pitali i o njegovoj ljubavi sa Lejlom. Deniz Can Aktas je odgovorio na ovu poruku kada je publika prokomentarisala: „Neka nosi prsten sa Lejlom.”. Glumac, kojeg smo uspešno gledali u liku Omera, napisao je u svom odgovoru na ovu poruku: „Budite strpljivi 1-2 epizode, imamo san.”.

Ovu poruku popularnog glumca primetili su i obožavaoci serije Kasaba Doktoru / Gradski Doktor, a otkriveno je da će između Lejle i Omera biti važno iznenađenje početkom druge sezone. Dok je glumac davao spojlere za narednih nekoliko epizoda, gledaoci su takođe očekivali skoru veridbu njegovog lika. Obožavaoci serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor odgovorili su na ovu poruku rečima: „Nestrpljivo čekamo te scene.”

Tako je otkriveno da će se između Lejle i Omera desiti iznenađujući razvoj događaja nakon nekoliko epizoda u seriji Gradski Doktor. Očekuje se da će nova sezona ove turske serije, koja počinje u petak, 2. septembra, privući više pažnje i dobiti bolju gledanost od prve sezone.

NOVO - Zvanično - Serija Kus Ucusu / Let ptica dobija drugu sezonu

By: TV Exposed