Zvanično - Serija Kus Ucusu / Let ptica dobija drugu sezonu

U junu su na Netfliksu emitovane serije sa Birce Akalay u glavnoj ulozi, Kus Ucusu / Let ptica i Mezarlik / Groblje i izazvale su veliko interesovanje.

Zvanično - Serija Kus Ucusu / Let ptica dobija drugu sezonu

Foto Credits: IMDB

Birce Akalay, koja nije prihvatila ponude koje je dobila jer je čekala drugu sezonu serije Kus Ucusu, u kojoj su takođe učestvovali i Miray Daner i Ibrahim Celikkol, donela je takvu odluku nakon što je privukla pažnju širom sveta. Gledaoci koji čekaju nastavak serije Let ptica takođe su željno iščekivali odluku sa Netflixa. Akalay je ranije u svojim intervjuima izjavila da je bilo signala da će se obe serije nastaviti, ali jasna odluka nije objavljena.

Kao rezultat velikog interesovanja za seriju Kus Ucusu kako u Turskoj, tako i uspešnih rezultata širom sveta, zvaničnici Netflixa su doneli odluku da nastave projekat. Ovom odlukom obožavaoci serije doživeli su veliku sreću. Iako joj je stizalo mnogo projekata, Birce Akalay nije želela da ih ocenjuje i želela je da sačeka Netfliksovu odluku za dve serije. Glumica, koja je, čini se, donela pravu odluku u ovakvom stavu, uskoro će se ponovo naći na snimanju.

Očekuje se da će pripreme za drugu sezonu serije Kus Ucusu / Let ptica početi vrlo brzo. Meric Acem piše scenario serije, koja nosi potpis Ay Yapim. Očekuje se da će uskoro biti otkriven raspored snimanja serije u režiji Deniza Yorulmazera.

NOVO - Počinje novi period za Edipa Tepelija

By: TV Exposed