Pomeren datum premijere druge sezone serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

Stižu lepe vesti za fanove turske serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Serija je imala finale prve sezone u epizodi 39, a početak druge će biti ranije nego što je to bilo najavljeno!

Pomeren datum premijere druge sezone serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata

Foto Credits: Fox TV

Nakon snimljene video najave za sezonu 2, bilo je reči da će ona početi 9. juna. Juče je od strane Fox TV-a potvrđeno da će druga sezona ove popularne serije početi nedelju dana ranije. Premijera nastavka serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata će biti u sredu 2. juna u Turskoj. Očigledno je da se pripreme za sezonu 2 obavljaju bez ikakvih problema i da producenti žele da iskoriste trenutak i interesovanje za Hande Ercel i Kerema Bursina. Par privlači pažnju gde god se pojavi. Novinare i javnost uvek interesuju novi detalji o njihovoj ljubavnoj vezi u privatnom životu i samim tim i interesovanje za seriju raste.

Podsećamo, radnja druge sezone ove popularne turske serije će se odvijati pet godina nakon završetka prve sezone. U tom periodu, Eda i Serkan nisu bili zajedno. Poznato je i to da će Eda u nastavku imati kćerku, čiji je otac najverovatnije Serkan. Scenaristi najavljuju sezonu punu osmeha i smešnih trenutaka, da li će tako biti saznaćemo vrlo brzo.

Sve epizode turske serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Definitivno – Kraj za seriju Masumiyet / Nevinost

 By: Milt-TV Exposed