Ayca Aysin Turan o odnosu sa Alpom Navruzom!

Na 47. Altin Kelebek Odulleri dodeli nagrada novinari su imali pravu poslasticu. Veliki broj turskih glumaca raspoloženih na nove intervjue.

Ayca Aysin Turan o odnosu sa Alpom Navruzom!

Foto Credits: Internet Haber

Jedan od intervju je dala i Ayca Aysin Turan. Ona je govorila o planovima za budućnost ali i odnosu sa kolegom, Alpom Navruzom. Novinari su imali spremna pitanja. Jedan od pripadnika medija je upitao Aycu da li razmišlja o novim projektima. Zanimalo ga je i to da li je već imala neke ponude za nove uloge ili možda planira da ode na kraću pauzu.

Glumica mu je odgovorila da će sada malo da odmara. Uzeće kraći odmor nakon čega že razmisliti šta je najbolje za njenu dalju karijeru. Ukoliko se pojavi neki zanimljiv projekat u bliskoj budućnosti, ona će se vratiti na TV ekrane. Sve opcije su otvorene, poručila je ova sjajna turska glumica.

Potom su usledila ona „škakljivija“ pitanja iz privatnog života. Novinar je samouvereno rekao Ayci da postoje informacije o njenoj vezi sa Alpom Navruzom. Čak je počeo i da iznosi detalje i rekao kako oni imaju dobru vezu i odlično razumeju jedno drugo. Pripadnik medija je dodao da smatra da će njih dvoje postati zaista divan par. Potom je upitao glumicu koliko ima istine u svemu tome.

Ayca Aysin Turan je pomalo izbegla konkretan odgovor. Najpre mu se zahvalila na lepim rečima. Poručila je da je sve u najboljem redu i da se sve razvija kako treba. Ayca je izbegla da spomene Alpovo ime, ali je medijima u Turskoj ovo sasvim dovoljno da pokrenu nove priče o njihovom odnosu u privatnom životu.

Kako se vama Ayca i Alp čine kao par? Vidite li ih jedno uz drugo? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Turske serije - nekad i sad

 By: Milt-TV Exposed