Erkan Kolcak Kostendil - "Zar me ne prepoznajte? Ja sam Vartolu"

Turski glumac Erkan Kolcak Kostendil imao je zanimljiv susret sa saobraćajnom policijom. Glumac je zaustavljen od strane saobraćajne policije u distriktu Karakoy radi rutinske kontrole. Važno je istaći da glumac nije načinio nikakav prekršaj, već da je u pitanju obična kontrola od strane policije. Kada je spustio prozor, i kada mu prišao pripadnik saobraćajne policije, ...

Erkan Kolcak Kostendil - "Zar me ne prepoznajte? Ja sam Vartolu"

Turski glumac Erkan Kolcak Kostendil imao je zanimljiv susret sa saobraćajnom policijom.

Glumac je zaustavljen od strane saobraćajne policije u distriktu Karakoy radi rutinske kontrole. Važno je istaći da glumac nije načinio nikakav prekršaj, već da je u pitanju obična kontrola od strane policije. Kada je spustio prozor, i kada mu prišao pripadnik saobraćajne policije, Erkan se predstavio na malo "neobičan" način. Upitao je policajca "Zar me ne prepoznaješ? Ja sam Vartolu", aludirajući na njegovu veoma uspešnu ulogu u seriji Cukur. Policajac je uz osmeh pregledao Kostendilova dokumenta i pustio ga da prođe dalje.

Erkan je tu priču ispričao danas medijima u Turskoj, i rekao da sa snimanja ide pravac kući jer ga tamo čekaju dve osobe koje voli najviše na svetu.

By: TV Exposed