Burak Deniz - Serija Sahmaran dobija drugu sezonu!

O projektu Sahmaran, za koji se očekuje da bude mistična i zaista neobična serija, mnogo se pričalo prošle godine. Tim se okupio u Mersinu u septembru i snimao u jesenjem periodu.

Burak Deniz - Serija Sahmaran dobija drugu sezonu!

Foto Credits: DiziCentral

Burak Deniz će tumačiti glavnu mušku ulogu u seriji, koju fanovi Serenay Sarikaye zaista već dugo čekaju.

Prva sezona Sahmarana još nije objavljena, ali je drugu sezonu odobrio Netflix, odnosno ljudi sa ove digitalne platforme. Deleći ovu lepu vest sa svojim fanovima, Burak Deniz je takođe dao informacije o vremenu snimanja.

Prva sezona internet serije Sahmaran snimljena je u Tarsusu u jesenjem periodu. Obožavaoci nakon potvrde ove vesti veoma srećni što će biti snimljena i druga sezona serije.

Glumac je ovim povodom rekao: „Pripreme za drugu sezonu su počele. Nije jasno da li ćemo početi u maju ili sredinom leta. Čekamo vesti. Izgleda da će prva sezona serije biti objavljena ili u septembru ili u decembru, blizu nove godine“.

Datum emitovanja serije Sahmaran dakle može biti septembar ili decembar, još uvek se ne zna. Ipak, dobre vesti da su počele pripreme za drugu sezonu stigle su od Buraka lično. Da li će serija opravdati očekivanja i ovoliki period čekanja saznaćemo dakle na jesen ili zimu…

NOVO - Burcu Ozberk o planovima za budućnost

By: Milt-TV Exposed