Caglar Ertugrul ponovo privlači pažnju (FOTO)

Serija Teskilat / Organizacija, čija se druga sezona emituje na TRT 1, sprema se za finale sezone. Završeno je snimanje finalnih epizoda serije, koja će svojom 48. epizodom učiniti finale sezone.

Caglar Ertugrul ponovo privlači pažnju (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Glumac Caglar Ertugrul, koji je stekao priznanje za svoj lik koji se zove Serdar u TV seriji Teskilat, odmara se i oporavlja, prikuplja energiju, nakon naporne sezone. Poznati glumac koji je takođe često na dnevnom redu svojim zabavnim objavama na društvenim mrežama, ponovo se proslavio najnovijom objavom i komentarima svojih obožavalaca.

Glumčeva fotografija, koju je podelio uz belešku „Odmor na sofi u dnevnoj sobi“, za kratko vreme dobila je stotine hiljada lajkova. Pažnji nije promakao ni komentar na fotografiju, na kojoj su njegovi fanovi ostavili mnogo lajkova i dodatnih komentara.

Jedan od fanova je zamolio glumca da ne šiša kosu i bradu i prokomentarisao Caglaru: "Ako voliš Boga, nemoj da skraćuješ bradu i kosu, u redu!" Ovaj komentar njegovog pratioca dopao se mnogim fanovima glumca. Mnogi fanovi su se potom složili da kosa i brada odgovaraju Ertugrulu.

Serija Teskilat, u kojoj Caglar Ertugrul deli glavnu ulogu sa Deniz Baysal, oprostiće se od druge sezone svojom 48. epizodom, koja će biti prikazana u nedelju, 29. maja.

Evo i pomenute objave sa Instagrama koja je privukla dosta pažnje. Kako vama Caglar izgleda u ovom izdanju? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Rabia Soyturk u glavnoj ulozi u novoj seriji

By: TV Exposed