Trilogija Iyi Adamin 10 Gunu, Kotu Adamin 10 Gunu i Merakli Adamin 10 Gunu dolazi do svog kraja!

Nejat Isler je ponovo oduševio svoje fanove filmovima Iyi Adamin 10 Gunu / 10 dana dobrog čoveka i Kotu Adamin 10 Gunu / 10 dana lošeg čoveka, koji su emitovani na Netflixu.

Trilogija Iyi Adamin 10 Gunu, Kotu Adamin 10 Gunu i Merakli Adamin 10 Gunu dolazi do svog kraja!

Foto Credits: Haberler

Poslednji film projekta, koji je pripremljen kao trilogija, biće Merakli Adamin 10 Gunu / 10 dana radoznalog čoveka.

Sa objavljivanjem prvog trejlera na Netflixu, ispostavilo se da će se film u bliskoj budućnosti susresti sa publikom. Uzbuđenje je počelo za poslednji deo filmskog serijala koji je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama.

Mnogi fanovi su veoma zadovoljni što vide Nejata Islera u tako efektnom projektu.

Filmovi nastali po istoimenim romanima

Međutim, jednako je tužno što je projekat koji je pripreman kao trilogija došao do kraja. Nastup Nejata Islera u filmskoj seriji adaptiranoj prema istoimenim romanima Mehmeta Eroglua bio je zadivljujući. Kao važan detalj skreće pažnju činjenica da je reč o projektu koji je snimio impresivan reditelj poput Uluca Bayraktara.

U poslednjem filmu trilogije, ovog puta ćemo naći Nejata Islera kao privatnog detektiva po imenu Sadik koji istražuje misteriozno ubistvo. Scene Sadika, koji će pratiti dešavanja oko mladog tiktok fenomena kao da ponovo uzbuđuju publiku.

Mnogi fanovi pokazuju svoju sreću svojim objavama na društvenim mrežama jer će ponovo gledati Nejata Islera na Netflixu. Treba reći da je Ilayda Akdogan takođe dala veoma uspešan nastup u filmskom serijalu, a glumačka ekipa je dobro odradila svoj posao.

Projekat, koji uključuje imena kao što su Riza Kocaoglu, Kadir Cermik, Ilayda Akdogan, Senay Gurler, Erdal Yildiz, Hazal Subasi, Hazal Filiz Kucukkose, Nur Surer, Mahir Gunsiray dobija zaista veoma pozitivne komentare.

NOVO - Ilayda Alisan i Burak Tozkoparan će nositi priču u novoj sezoni serije Ates Kuslari / Vatrene ptice

By: TV Exposed