Beril Pozam, Neslihan Atagul i Serkan Cayoglu u novom filmu

Turski film Ah Belinda će se ponovo snimati, odnosno radiće se nova verzija ovog projekta. Iznenađujuće ime pridružilo se glumačkoj ekipi filma, koju će u glavnim ulogama deliti Neslihan Atagul i Serkan Cayoglu.

Beril Pozam, Neslihan Atagul i Serkan Cayoglu u novom filmu

Foto Credits: Internet Haber

Počelo je snimanje nove verzije Ah Belinde, koja je snimljena 1986. godine i u kojoj su glavne uloge igrali Muyde Ar, Yilmaz Zafer i Macit Koper. Kako se saznaje, novi film, odnosno rimejk starog će biti objavljen na Netflix digitalnoj platformi. Film posebno željno iščekuju obožavaoci Neslihan Atagul i Serkana Cayoglua.

U međuvremenu se saznalo da će se u filmu pojaviti još jedna zapažena glumica. Beril Pozam, koja je poslednji put glumila u TV seriji Baba / Otac i napustila seriju pre nekoliko nedelja, pojaviće se pred publikom sa filmom Ah Belinda. Nije objavljeno koja će se uloga će pripasti Beril u filmu koji snima OGM Pictures.

Beril Pozam, koja je diplomirala na odseku za pozorište Fakulteta za muziku i scenske umetnosti Univerziteta Bilkent, započela je svoju televizijsku avanturu 2017. godine. Pažnju je privukla svojim likom Nazmiye Ozkayali u TV seriji Afili Ask.

Pozam je potom glumila u TV serijama Akrep, Ada Masali) i Olagan Supheliller. Sada će se pojaviti u novom filmu koji sa svakom novom informacijom privlači sve više pažnje

View this post on Instagram

A post shared by Beril Pozam (@berilpozam)

NOVO - Troje glumaca napušta seriju Baba / Otac u novoj sezoni

By: TV Exposed