Stres napravio veliki problem glumici Sinem Kobal!

Stižu nove vesti vezane za tursku glumicu Sinem Kobal. U pitanju je nešto što je zabrinulo samu glumicu, ali i njene fanove.

Stres napravio veliki problem glumici Sinem Kobal!

Foto Credits: NewsBeezer

Kada je reč o požarima koji haraju Turskom niko nije ravnodušan. Situacija je i dalje teška, a mnoge javne ličnosti se javljaju i iznose svoj stav o situaciji. Neki su otišli na lice mesta i aktivno pomažu. Turski glumac Ibrahim Celikkol je danima na liniji odbrane od požara. Aktivan u gašenju požara je i Pamir Pamuk. Drugi glumci i glumice volontiraju u raznim humanitarnim organizacijama koje brinu o ljudima na područjima zahvaćenim požarom i na taj način pomažu ugroženom stanovništvu.

Kenan Imirzalioglu je priznao da su on i njegova supruga veoma zabrinuti zbog novonastale situacije. Sve to im je teško palo i jako ih pogodilo. Vest o stravičnim požarima ih je zatekla na pauzi i destinaciji gde su odmarali. Tada su, kako kažu izgubili želju za odmorom. Prekinuli su odmor, vratili se kući i svakodnevno se informišu o stanju sa vatrenom stihijom. Gledaju da pomognu na svaki način koji mogu.

Sve to je posebno uticalo na Sinem Kobal. Stres je toliko delovao na Sinem da je glumica izgubila mleko za dojenje. Danima se nije osećala kako treba i nada se da će uskoro svemu doći kraj.

NOVO - Novi glumci u seriji o sultanu Alparslanu

 By: Milt-TV Exposed