Kaan Yildirim u novoj seriji

Stigle su nove vesti iz sveta turskih TV serija. Mladi glumac Kaan Yildirim je potpisao ugovor za rad u novoj seriji.

Kaan Yildirim u novoj seriji

Foto Credits: RiriNano

Talentovani turski glumac Kaan Yildirim je završio snimanje serije Mevlana. Odmah po završetku snimanja je potpisao ugovor za novu seriju, ali je taj projekat ubrzo napustio. Reč je o projektu pod nazivom Benim Mutlu Ailem ili u prevodu Moja srećna porodica. Glavnu ulogu u ovom projektu će tumačiti Vahide Percin. Snimanje ovog projekta će otpočeti za par dana, a nije poznato zašto je Kaan napustio ovaj projekat.

Ipak, Kaan Yildirim će se pojaviti u novoj seriji. Pretpostavlja se da je to jedan od glavnih razloga. Yildirim je potpisao ugovor sa Mehmetom Canpolatom za glavnu ulogu u seriji Sipahi koja će se emitivati na kanalu Show TV. Scenario za ovu tursku seriju piše Ali Dogancay, poznat po svom radu u seriji Kacis | Bekstvo. Na poziciji režisera je Hakan Inan.

Snimanje kadrova na ovom projektu započeće 12. septembra do kada će biti poznat glumački kadar ali i neki detalji radnje ove nove turske TV serije.

Biće to jedanaesta uloga u dosadašnjoj glumačkoj karijeri Kaana Yildirima. U serijama Hekimoglu i Halka je bio na veoma visokom nivou, pa se fanovi nadaju da će Kaanova gluma u novoj seriji biti zapažena.

NOVO - Hande Ercel blizu nove TV serije

By: TV Exposed