Uskoro nove turske serije Gaddar, Kizil Goncalar i Cirkin!

U narednom periodu nas očekuju tri nove turske serije. U pitanju su projekti Gaddar, Kizil Goncalar i Cirkin. Krenimo redom.

Uskoro nove turske serije Gaddar, Kizil Goncalar i Cirkin!

Foto Credits: Haberler

Serija koja se možda i najviše iščekuje je Gaddar / Nemilosrdni. U glavnoj ulozi je Cagatay Ulusoy.

Producira je Ay Yapim. Serija će ispričati priču o mladiću po imenu Levent, koji odlazi u vojsku, ostavljajući iza sebe svoju voljenu ženu i porodicu. On će se naći u neočekivanoj situaciji i transformisati se u nemilosrdnu osobu. Režija: Sinan Ozturk, poznat po svom radu u serijama Cukur i Uc Kurus. Scenario je napisao Hurer Ebeoglu. U seriji će biti korišćena i pesma poznatog pevača Erkina Koraya pod nazivom Gaddar.

Zanimljivo je da su u početku producenti pregovarali sa Arasom Bulutom Iynemlijem za ulogu, ali je Cagatay Ulusoy na kraju preuzeo ulogu. Rečeno je da serija Gaddar ima veoma snažan scenario, koji podseća na bezvremensku priču o grofu Monte Kristu i Ezelu.

Jedna odložena za januar

Druga je serija Kizil Goncalar / Crveni pupoljci. U glavnim ulogama su Ozgu Namal, Ozkan Deniz i Mert Yazioglu. Producira je kompanija Gold Film.

Publici se obećava porodična saga o ljubavi i porodičnim vrednostima.

Posle duže pauze, Ozgu Namal se vraća na set. Glumica će igrati ulogu Merjem, čistačice. Ozcan Deniz igra ulogu dr Leventa. Oni su različiti ljudi iz različitih svetova. Pa gde se u ovom životu ukrštaju putevi Leventa i Merjem? Oboje nose tajnu iz prošlosti... Turski gledaoci vole porodične priče, posebno kada su u pitanju njihovi omiljeni glumci, tako da bi ovo mogao biti jedan od lidera televizijske sezone.

Treća je serija Cirkin / Ružna. U glavnoj ulozi je Bahar Sahin. Produciraju je kompanije 25 Film i Medyapim. Režija: Merve Girgin. Serija će ispričati priču o devojci po imenu Merjem, koju svi nazivaju ružnom. Devojka će morati da prođe težak put i transformiše se i iznutra i spolja. Priprema emisije je odložena za januar zbog poteškoća u kastingu.

View this post on Instagram

A post shared by Bahar Şahin (@baharsahiin)

NOVO - Elcin Sangu između nespeha i uspeha!

By: TV Exposed