Novi gost-glumac u seriji Teskilat / Organizacija

Serija Teskiat / Organizacija podigla je dosta prašine zbog glavnog glumca. Šala koju je Caglar Ertugrul rekao na dodeli nagrada je naišla na različite odjeke.

Novi gost-glumac u seriji Teskilat / Organizacija

Foto Credits: Dizilah

Postojale su i dalje postoje teorije po kojima Caglar Ertugrul više neće biti deo serije Teskilat po završetku aktuelne sezone. Mnogi su bili oštri zbog njegovih stavova i šale izrečene na dodeli nagrada koja je nedavno održana. Koliko u tim teorijama ima istine, teško je proceniti. Zbog cele situacije najavljivan je bojkot prošle epizode serije Teskilat / Organizacija. Bojkot ne samo da nije uspeo, već je gledanost projekta porasla. I to u sve tri kategorije rejtinga.

Ono što jeste sigurno je da će se u ovoj turskoj seriji pojaviti novi gost-glumac. U pitanju je zamenik generalnog direktora državnog teatra, gospodin Emre Basel. Njega ćemo gledati u 27. epizodi ovog projekta. Otkriveno je i da će on u seriji glumiti zatvorenika.

Dakle, radovi na seriji se i dalje odvijaju bez problema. Prave se planovi za nove epizode i nove avanture glavnih junaka. Da li u njima u novoj sezoni biti i Caglar Ertugrul zaista nije zahvalno prognozirati. Ono što mnogi smatraju je da serija Teskilat ne bi bila ista bez Caglara i njegovog lika u radnji tog projekta...

NOVO - Turska glumica Hande Soral u drugom stanju!

 By: Milt-TV Exposed