Novi glumac u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

Stigle su nove vesti iz istorijske serije Alparslan Buyuk Selcuklu / Alparslan Veliki Seldžuk. Glumačkoj ekipi se pridužio Ozgur Cevik.

Novi glumac u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

Foto Credits: IMDB

Istorijska serija Alparslan Buyuk Selcuklu se zaista izdvojila svojim kvalitetom. Radnja i scenario su na veoma visokom nivou i sve ide kako treba. Glumačka ekipa je malo osvežena, pa se glumcima koji rade na ovom projektu pridružio novi kolega. U pitanju je Ozgur Cevik. Poznato je i koji lik će on tumačiti u ovom projektu. Ozgur će glumiti vizantijskog komadanta po imenu Leon.

Biće to 29. uloga u karijeri ovog turskog glumca i pevača. Prethodno je radio u TV seriji Iyilik / Dobrota u kojoj je glumio Koraya. Pre toga se pojavio u dva veoma zapažena digitalna projekta, serijama Kacis / Bekstvo na Disney Plusu i Yesilcam, sjajnog projektu BluTV-a. Dobro se pamti njegova uloga Topraka u TV seriji Kirgin Cicekler.

Kada je u pitanju sudbina serije Alparslan Buyuk Selcuklu ona u mnogome zavisi od glavnog glumca Barisa Arduca. Ukoliko Baris dogovori sve uslove za nastavak i ostane da radi u ovoj seriji biće i snimljena i treća sezona ovog projekta. Za sada se vode pregovori i nije poznat ishod istih. Arduc radi zaista sjajan posao, serija je dobro gledana i fanovi se nadaju da će sve brzo biti rešeno i da će dobiti potvrdu o novoj sezoni ove zaista kvalitetne TV serije.

NOVO - U petak počinje nova serija Ates Kuslari

By: TV Exposed