Ebru Sahin najpopularnija krajem maja, Pinar Deniz tek deseta!

Kada su u pitanju turske TV serije jun je mesec promena. U junu “šarene” letnje serije počinju da zauzimaju svoje mesto na ekranu.

Ebru Sahin najpopularnija krajem maja, Pinar Deniz tek deseta!

Foto Credits: IMDB

Za televizijske gledaoce kao da postoji uzbuđenje u prelaznom roku. Posle teške sezone, mnogi glumci i ekipa se odmaraju, prepuštajući svoje mesto naletu novih serija. Imena koja se izgovaraju na društvenim mrežama uz njihove TV serije postepeno će zameniti novi parovi i nova imena letnjih serija.

Došli smo do nedelja u kojima turske serije koje su bile aktuelne ove sezone prave finale celog projekta ili finale sezone jedan po jedan. Pripremajući se za zatvaranje sezone, lista „Najpopularnija glumica“, koja je određena porukama publike u nedelji od 24. do 30. maja, otkriva zanimljivu situaciju.

Ebru Sahin zauzima prvo mesto u ovonedeljnom izveštaju najpopularnijih glumica na ekranu. Glumica, koja je dobila veliko priznanje svojom serijom Destan , prestigla je Su Burcu Yazgi Coskun, koja je igrala u rivalu, seriji Kardeslerim / Moja braća.

Na trećem mestu je Ozge Yagiz, kojoj su se divili zbog TV serije Baba / Otac, dok je Sila Turkoglu, o kojoj se pričalo nakon odlaska iz turske serije Emanet i nesuglasica sa producentom.  zauzela 4. mesto.

Dok je Deniz Baysal, omiljeno ime Teskilata / Organizacije, na 5. mestu, Oyku Karayel, glumica serije Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine, za koju je odlučeno da se nastavi u drugoj sezoni, iako je ocene su niske, nalazi se na 6. mestu.

Ono što je možda i najviše iznenadilo je što je zvezda serije Yargi / Presuda, Pinar Deniz na tek 10. mestu.

NOVO - Dilara Aksuyek uznemirena zbog komentara na njenu haljinu

By: TV Exposed