Burak Deniz će morati da se „tetovira“!

Turski glumac Burak Deniz dao je novi intervju. U njemu je govorio o tome šta ga očekuje u narednom periodu.

Burak Deniz će morati da se „tetovira“!

Foto Credits: Internet Haber

Burak Deniz je rekao da se trenutno priprema za novi film. O samoj radnji je još uvek rano da se govori, ali otkrio je zanimljivosti o njegovom liku u njemu. Zbog nove uloge glumac će morati da se „tetovira“. Odnosno, da na svoje ruke postavi privremene tetovaže, jer je tako njegov lik zamišljen u glavi kreatora ovog projekta. Dakle, tetovaže će poslužiti samo za snimanje filma a nakon toga će biti uklonjene.

Deniz je istakao da ima i nekoliko ponuda za nove serije. Trenutno čita ponuđene scenarije i u narednom periodu očekuje da će potpisati i ugovor za neki novi televizijski projekat. Glumac je rekao da će se vrlo verovatno vratiti na TV ekrane u novoj sezoni. Ostaje da vidimo koja serija će to biti.

Kada je u pitanju serija Sahmeran, koja je snimljena a u kojoj Burak Deniz tumači glavnu mušku ulogu, datum premijere još uvek nije poznat. Projekat se nalazi u post-produkciji, rad na njoj napreduje ali nije poznato kada će serija biti spremna za emitovanje na Netflix digitalnoj platformi.

NOVO - Hande Ercel i Serkan Cayoglu ponovo u istoj seriji? Realnost ili samo želja fanova?!

 By: Milt-TV Exposed