Emotivna objava Beren Saat... (FOTO)

Beren Saat objavila je na svojoj Instagram stranici statuu umetnice Hayat Nazer napravljenoj u znak sećanja na eksploziju u luci u Bejrutu 4. avgusta 2020. koja je ostavila užasne posledice. Beren Saat, koja je podelila ovu skulpturu kao i opis Nazerine priče na engleskom, pohvaljena je od svojih pratilaca. Evo posta: Nazerina ekspresija u vezi ...

Emotivna objava Beren Saat... (FOTO)

Beren Saat objavila je na svojoj Instagram stranici statuu umetnice Hayat Nazer napravljenoj u znak sećanja na eksploziju u luci u Bejrutu 4. avgusta 2020. koja je ostavila užasne posledice.

Beren Saat, koja je podelila ovu skulpturu kao i opis Nazerine priče na engleskom, pohvaljena je od svojih pratilaca.

Evo posta:

Nazerina ekspresija u vezi ovog nemilog događaja je opisana ispod:
Izrađena od savijenog metala i krhotina od eksplozije u Bejrutu 4. avgusta, statua ponosno stoji u senci razaranja. Ženska figura libanske umetnice Hayat Nazer sadrži pokvareni sat koji pokazuje vreme eksplozije koja je pogodila grad (18:08). „Eksplozija mi je slomila srce. Osećam se bespomoćno. Bila sam traumatizovana, ali da budem iskrena, svi smo bili traumatizovani u Libanu … Kad se ovako osećam, samo pokušavam da pomognem, ispravim i izlečim kroz umetnost, tako da je ovo moj način prihvatanja stvarnosti i pokušaja rekonstrukcije ljudi , “Rekla je umetnica.

Liban # Bejrut # Skulptura

By: TV Exposed

NOVO-Zbog serije Bir Annenin Gunahi/Majčin greh prolivaće se suze! Saznajemo i zašto… (VIDEO)