Da li je Demet Ozdemir napravila veliku grešku u karijeri?!

Glumica Demet Ozdemir postala je jedno od imena koje su njeni obožavaoci u mnogim zemljama sveta dugo čekali nakon serije Erkenci Kus / Ptica ranoranilica.

Da li je Demet Ozdemir napravila veliku grešku u karijeri?!

Foto Credits: Haberler

Glumica, o kojoj se pričalo u TV serijama Cilek Kokusu / Miris jagode i No 309, svoju svetsku popularnost duguje seriji Erkenci Kus. Nakon dramskog nastupa u seriji Dogdugun Ev Kaderindir / Tvoj dom je tvoja sudbina, glumica, koja se pred publikom na Netflixu pojavila sa filmom Ask Taktikleri / Ljubavna taktika, ponovo je postigla značajan uspeh. Uvažavanje filma Ljubavna taktika, posebno u inostranstvu, bilo je jedno od najvažnijih otkrića u karijeri Demet Ozdemir.

Glumica, koja je zauzela svoje mesto na platformi Disney Plus sa digitalnom serijom Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, postala je jedno od poznatih imena iz Turske koja su napravila poseban dogovor. Po tom ugovoru glumci mogu da rade samo na serijama u okviru kompanije koja u vlasništvu ima izmedju ostalog Disney Plus i Fox TV.

Benim Adim Farah / Zovem se Farah je dugo očekivana TV serija, ali šta bi Demet Ozdemir uradila da nije prihvatila ponudu? Veliko je pitanje, pogotovo kada se u obzir uzme da ona može da učestvuje samo u radovima Fox TV-a i neće biti mnogo opcija da preuzme ulogu. Glumica ne samo da se ograničila svojim potpisom tokom svog najproduktivnijeg perioda, već neće moći da prima ponude od mnogih projekata na televiziji i neće moći da se odvija na moćnoj platformi kao što je Netflix, nakon filma Ljubavna taktika 2. Demet Ozdemir se zapravo ograničila u periodu kada je trajao njen specijalni ugovor sa Disney plusom, odnosno kada je bila najpopularnija.

Da li je to pametan potez? Ostaje da se vidi…

NOVO - Kenan Imirzalioglu želi da se vrati u serije, ali nešto (uvek) fali?!

By: TV Exposed