Finale sezone serije Adim Farah / Zovem se Farah u epizodi 14

Bilo je pozitivnih vesti o tome da li će biti druge sezone u TV seriji Adim Farah / Zovem se Farah.

Finale sezone serije Adim Farah / Zovem se Farah u epizodi 14

Foto Credits: IMDB

Prema navodima u štampi, serija Adim Farah / Zovem se Farah će prvu sezonu upotpuniti svojom 14. epizodom, a prema najavama projekat će dobiti i sezonu 2 i ukupno imati najmanje 26 epizoda. Dakle, nakon finala sezone u epizodi 14, gledaćemo još minimum 12 epizoda u drugoj sezoni.

Iako je gledanost serije ispod očekivanja, ona je na nivou koji omogućava da može da se nastavi.

 Sinergija Engina Akyureka i Demet Ozdemir je uzela maha. Akciona priča serije napreduje veoma dobro. Osim toga, kako se neke istine pojavljuju u priči, interesovanje publike za naredne epizode ​​ima potencijal da se poveća.

Još jedan važan događaj je ogromna eksplozija interesovanja inostranih fanova TV serija, čije prve znake vidimo na društvenim mrežama. Očekuje se da će inostrana prodaja TV serije Adim Farah biti veoma dobra kao rezultat ovog interesovanja.

Uzbudljiva 13. epizoda

U takvom okruženju, korak po korak ka završetku prve sezone, u sredu, 24. maja, sa publikom će se sastati 13. nova epizoda serije Adim Farah / Zovem se Farah. Farah će Tahiru objasniti istinu o svojim roditeljima. Njene reči opisuju kako će se stvari promeniti:

„Ti ne duguješ njima, oni duguju tebi, to moraš da znaš. Oni su nasilnici koji su ti ubili majku i oca. Oboje su krivi. Žena koju ste stavili na mesto svoje majke je ubica vaše prave majke.”.

Evo i najave nove epizode.

NOVO - Razočarenje fanova Burcu Ozberk zbog serije Kralice / Kraljica

By: TV Exposed