Ogeday Girisken u seriji O Kiz | Ta devojka

Stigle su nove vesti o TV seriji O Kiz | Ta devojka. Nove informacije se odnose na glumački kadar ovog projekta.

Ogeday Girisken u seriji O Kiz | Ta devojka

Foto Credits: Diziler

Serija O Kiz | Ta devojka je novi projekat koji se priprema za Kanal D. Scenario za seriju piše Sirma Yanik. Snimanje kadrova na ovom novom projektu će započeti krajem ovog meseca. Premijera serije se očekuje već u avgustu. Od ranije je poznato da će glavnu ulogu u ovoj novoj TV seriji tumačiti Erkan Petekkaya. Glumačkoj ekipi serije se pridružio i Ogeday Girisken.

Prema nekim najavama njegova partnerka na sceni bi mogla da bude Dilin Doger. Ogeday će u seriji tumačiti influensera koji ima romantičnu vezu sa svojom menadžerkom. Njegov život će se promeniti kada upozna devojku Zeynep, koju je unajmio da mu sredjuje apartman u kom živi.

Girisken je na sebe skrenuo pažnju učešće u rijaliti šou-programu Survivor. Bez obzira što nije imao neke zapažene uloge, Ogeday Girisken nije nepoznato ime u svetu turskih serija. U svojoj dosadašnjoj glumačkoj karijeri radio je na pet projekata.

U pitanju su serije Sihirli Annem, Alparslan Buyuk Selcuklu, Ask 101, Savasci i Bir Litre Gozyasi. Sada je dobio priliku da saradjuje sa Erkanom i sigurno stekne nova znanja i iskustva.

NOVO - Meryem Uzerli se vratila u Tursku!

By: TV Exposed