Meryem Uzerli se vratila u Tursku!

Bez obzira što poslednjih godina nije imala neke zapažene uloge i projekte, Meryem Uzerli je i dalje jedna od najpopularnijih turskih glumica.

Meryem Uzerli se vratila u Tursku!

Foto Credits: Internet Haber

Nove vesti su prava muzika za uši njenih fanova. Pre izvesnog vremena potvrdjeno je da će Meryem Uzerli raditi na digitalnoj platformi Disney Plus. Vrlo brzo je otkriveno da će se ova popularna glumica pojaviti u seriji kratkog imena - Ru, koja će doneti priču o ljubavi starije, udate žene i mladjeg muškarca.

Snimanje kadrova serije će početi vrlo brzo, a set će biti u Urli. Meryem Uzerli se vratila u Tursku sa svojim kćerkama i privremeno nastanila u kući u ovom primorskom gradiću. Uzerli će tu boraviti tokom celog leta, odnosno dokle god traje snimanje njenog novog projekta, koji njeni fanovi očekuju sa velikim nestrpljenjem.

Dugo je vladala misterija ko će tumačiti lik mladića u kog će se lik koji će tumačiti Meryem u radnji ove nove digitalne serije zaljubiti. Mert Yazicioglu koji je predvidjen i koji je dogovorio sve uslove za tu ulogu je zbog zgusnutog rasporeda morao da napusti taj projekat. Za tu ulogu izabran je Burak Berkay.

Burak je dobro poznat gledaocima popularne istorijske serije Destan | Legenda. On je u ovoj seriji tumačio lik Kaye Tegina.

Ovaj mladi glumac će kraj sebe imati partnerku koja je već godinama jedna od najpopularnijih turskih glumica širom sveta.

NOVO - Ulas Tuna Astepe u novoj seriji!

By: TV Exposed