Ozcan Deniz želi nazad svog sina!

Turski glumac Ozcan Deniz iza sebe ima veliki broj uspešnih projekata. Ipak, u poslednje se mnogo više kada se priča i piše o njemu, govori o stvarima koji nemaju veze sa glumom.

Ozcan Deniz želi nazad svog sina!

Foto Credits: DiziCentral

Ozcan Deniz iza sebe ima neprijatan razvod. Najveći problemi pri razvodu su nastali oko sina kojeg ima sa sada već bivšom suprugom Feyzom Aktan. Nakon nekoliko ročišta, sud je naložio da dete pripadne majci.

Ozcan Deniz je uputio novi zahtev Ministarstvu za porodicu i socijalna pitanja, sa željom da mu pomognu oko starateljstva nad sinom. Kako je Ozcan naveo, njegova bivša supruga, Feyza Akran koristi njihovog sina kao "oružje", odnosno način za ličnu promociju i uz to ga ucenjuje.

Deniz je na pomenutu presudu da dete pripadne njegovoj bivšoj supruzi uložio i žalbu. Ostaje da vidimo kako će se ova celokupna situacija rešiti. Ono što se njegovi fanovi nadaju je to da će se Ozcan u narednom periodu pojaviti u nekom novom projektu. Za tako nešto, barem za sada nema naznaka.

Podsećamo, poslednji projekat u kom se Ozcan pojavio je TV serija Seni Cok Bekladim. U ovoj seriji koja se emitovala u 13 epizoda na Star TV-u je tumačio glavni lik, Kadira. Njegova partnerka u ovoj seriji je bila Irem Helvacioglu.

View this post on Instagram

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz)

NOVO - Kako je Kerem Bursin pomogao koleginici u nevolji?!

By: TV Exposed