Kako je Kerem Bursin pomogao koleginici u nevolji?!

Turski glumac Kerem Bursin važi za veoma popularnu i omiljenu ličnost. Nakon serije Sen Cal Kapimi | Pokucaj na moja vrata, glumac se nije pojavljivao u novim projektima.

Kako je Kerem Bursin pomogao koleginici u nevolji?!

Foto Credits: Internet Haber

Bez obzira na to što Kerem Bursin dugo nije bio na TV ekranima, o njemu se konstantno piše i priča. Glumac je stekao veliku bazu fanova u Španiji, gde je ostvario prijateljstva sa svetski poznatim kolegama Antoniom Banderasom i Alvarom Morteom, jednim od glavnih glumaca serije La Casa de Papel | Money Heist.

Najnovija priča o Bursinu stiže iz Amerike, a vezana je za njegove studentske dane. Dama po imenu Margot Wood, koja je inače pisac podelila je na njenom Twitter nalogu priču o jednom nemilom dogadjaju u kojem joj je Kerem pomogao.

Margot i Kerem su zajedno studirali u Americi, a Wood je izjavila da će uvek biti zahvalna Bursinu za njegovu pomoć. Pa o čemu se radi? Jednom prilikom jedan od studenata ju je kako kaže praktično napao i pretio fizičkim nasiljem. Kada je to ugledao, Kerem Bursin je odmah priskočio u pomoć koleginici, odvukao napadača od nje i po rečima Margot spasao je iz ove veoma neprijatne situacije.

Zbog toga, Wood nema sumnju da je Kerem zaista veoma dobra osoba.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

NOVO - Sevda Erginci i Ekin Mert Daymaz - Romansa ili PR za seriju?!

By: TV Exposed